Η σύσκεψη

– Είμαστε όλοι εδώ. Σουθοκάμηε κόψε τα αστεία, σταμάτα να βάζεις το κεφάλι σου στο στόμα του κοκόειλου και να εξαφανίζεσαι. Είναι πολύ σημαντική η αποψινή μας συνάντηση, η μικρή μπορεί να ξυπνήσει ανά πάσα στιγμή για να πάει στο κρεβάτι τους και τότε αυτός θα σηκωθεί να φτιάξει το γάλα και θα καθυστερήσουμε κι άλλο.

– Εντάξει αρχηγέ Κουκουγιάγια, συγγνώμη.

– Λοιπόν… έχουμε μια αποστολή να φέρουμε σε πέρας. Αυτό το σπίτι πρέπει να γίνει δικό μας. Η επανάστασή μας θα ξεκινήσει από αυτό το σπίτι. Εμείς, τα κουκλάκια, θα κυριαρχήσουμε πρώτα σε αυτό το σπίτι και μετά σε όλα τα σπίτια του κόσμου. Πρέπει όμως να κινηθούμε σοφά, έξυπνα. Δεν πρέπει να μας πάρουν χαμπάρι.

– Να πάμε τώρα που κοιμούνται στο δωμάτιό τους! Θα ανεβούμε στο λαιμό της καμηλοπάδαλης και θα ορμήξουμε εγώ και ο Ποπόταμος να τους δέσουμε! Έχω δει πού φυλάνε τα σκοινιά.

– Τι λες ρε χαζέ Γοΐλα, οι τύποι είναι εκατό φορές σαν κι εσένα. Σας λέω, πρέπει να κινηθούμε σοφά. Ακούστε το σχέδιό μου. Πρώτα θα βάλουμε στο χέρι τα κλειδιά του σπιτιού. Έτσι, αν χρειαστούμε μπορούμε να τους κλείσουμε έξω από το σπίτι και να τους καθυστερήσουμε. Δεύτερο βήμα, θα χρειαστούμε όχημα. Θα πρέπει να βρούμε πού παρκάρουν το ποδήλατο της μικρής, είναι ό,τι πρέπει για να μετακινούμαστε γρήγορα και αθόρυβα μέσα στο σπίτι. Τρίτο βήμα, θα πρέπει να φτάσουμε το γενικό για το ρεύμα. Ο λαιμός της Καμηλοπάδαλης αν και ψηλός, δε φτάνει, θα πρέπει να βρούμε πού κρύβουν τη σκάλα. Μόλις τα κάνουμε όλα αυτά, ξεκινάμε τις δολιοφθορές. Θα τους κάνουμε το βίο αβίωτο. Κάθε φορά που θα λείπουν και ένα χτύπημα, μέχρι να σηκωθούν να φύγουν και τότε… ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

syskepsi

Advertisements

One thought on “Η σύσκεψη

  1. Pingback: Τα κλειδιά | το κουκούνι

πες εσύ τώρα

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s